Ovanför polcirkeln behövs det sannerligen ett solarium

God morgon på er alla trogna och lojala läsare och välkommen till min lilla hörna på internet och till ett inlägg som jag hoppas ni ska tycka om. Det är nämligen så att jag har kommit i kontakt med ett företag dit jag går för att sola i solarium i Kiruna. Företaget som jag ska berätta om heter Lottas Hud & Hår Kosmetika och hjälper som sagt oss som är intresserade av att få sola i ett solarium här i Kiruna. 

 

Någon gång ibland går jag dit för att få sola. Jag tar mig tiden att skriva ett inlägg i bloggen om det här, för jag vet att intresset för att sola finns, särskilt under vinterhalvåret, då vi har en period med ständigt mörker här i Kiruna. En del säger att det inte är bra att sola, men jag tycker nog att de har fel. Det gäller att göra allt med sunt förnuft. Bor man på dessa breddgrader mår kroppen inte väl av avsaknaden av solljus. Det påverkar även psyket, för årstidsbundna depressioner finns ju faktiskt bara här i norr. Att sola någon gång emellanåt i detta solarium i Kiruna brukar göra susen. Det får mig att bli mycket piggare och så är det snyggt med lite solbränna också. När jag ändå skriver ett inlägg om Lottas Hud & Hår Kosmetika ska jag också passa på att berätta att det också går att få massage där. Är det något ni undrar över angående detta solarium i Kiruna, eller om detta med massage, då ska ni förstås bara ta och höra av er till Lottas Hud & Hår Kosmetika. Nu börjar det dra ihop sig för ytterligare en fullspäckad dag, så därmed avslutar jag detta inlägg genom att önska er en fin dag!