Ivo Grinvalds Bygg

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag verkligen tror att ni kan ha nytta av att läsa. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Då jag tycker att deras utbud av tjänster inom bygg i Ludvika är så bra, så vill jag nu berätta om detta för er. Företaget som jag pratar om heter Ivo Grinvalds Bygg, och om ni aldrig har hört talas om dem förut kan jag avslöja att det här är ett företag som ni kan anlita om ni skulle vilja anlita skickliga hantverkare som hjälper till med det mesta inom bygg i Ludvika, men även i Örebro. 

 

Det var i samband med att jag flyttat in i en bostadsrätt där det krävdes vissa renoveringar, som jag kom i kontakt med detta företag. Vem skulle jag anlita för att slå ut en vägg och renovera köket? Jag talade med ordföranden i bostadsrättsföreningen om saken och han berättade om det här företaget, gav mig deras telefonnummer och så ringde jag upp. Jag är jättenöjd med resultatet. Deras kompetenta och erfarna snickare kan göra flera olika slags jobb. Kanske finns det något som också du skulle behöva hjälp med, till exempel renovering, ombyggnad, nybyggnad eller renovering av tak, med mera. Då kan jag till sist avslöja att eftersom det går att begära en offert, kan man i lugn och ro ta ställning till föreslagna åtgärder och kostnader. Detta tycker jag är så bra, så jag vill verkligen slå ett slag för 84 Bygg AB. Eftersom dras medarbetare har arbetat med bygg i Ludvika och Örebro väldigt länge, har de en omfattande expertis i sådant som är byggrelaterat.