Ett fantastiskt företag som städar mitt hem

Hej och hallå alla mina underbara och fantastiska läsare! Här har blivit så välstädat så jag har nog aldrig haft ett så skinande rent hem som jag har just nu. Ett fantastiskt resultat som vanligt, när UmeMix har varit här och gjort rent hus! Jag kom i kontakt med det här företaget första gången för drygt ett år genom en väninna som också är min granne. Hon märkte hur mycket jag hade att göra både privat och det var minst 10 timmars arbetsdag för min del, då berättade min väninna om möjligheten till att få hjälp med städservice i Umeå

 

Nu är vi två glada tjejer som är nöjda och belåtna med UmeMix och deras städservice i Umeå, och vi vill gärna hjälpa er som känner att ni har för mycket att stå i, genom att förslå att även ni anlitar UmeMix. Jag har nu UmeMix här på regelbundna visiter och med deras hjälp blir mitt hem välstädat och fräscht. Att det inte är dyrare än vad det är har gjort mig riktigt förvånad. Det här är ett företag som drivs som en ekonomisk förening, och människorna som anställs är personer som kan ha haft svårt att få jobb. Alla som vill bli medlemmar i denna förening får bli det! Det är fina personer som är noggranna och alltid gör ett bra jobb, men det kan möjligtvis ta en aning längre tid för dem att utföra sina arbetsuppgifter. Det har ingen som helst betydelse om ni frågar mig, så ge dessa människor chansen, och er själva också att få god hjälp med er städservice här i Umeå. Även ni som vill få hjälp med bilservice kan få kvalitativ hjälp med det, om ni hör av er till UmeMix.