En bra diabetesbehandling

Hej på er där alla mina trevliga läsare. Jag hoppas att allt är bra med er den här morgonen och att ni tycker det ska bli intressant att få läsa alla mina inlägg som jag ska skriva till er idag! Jag träffar många personer med diabetes i Kalmar, för jag har själv diabetes och är med i en diabetesförening. Långt ifrån alla med diabetes i Kalmar är med i den här föreningen och det är synd, för är det någonstans man kan få information om den senaste forskningen eller nya mediciner eller behandlingar mot diabetes, så är det i vår förening. Den här bloggen når ut till riktigt många, det förstår jag inte minst sedan jag får kommentarer från folk i hela landet på mina inlägg. Så då tänker jag att det är bra att få sagt att det finns ett företag som heter Gimre Health som hjälper folk med diabetes i Kalmar, men även dem med diabetes i Karlskrona, Kristianstad eller Nybro kan få hjälp av Gimre Health med en helt ny behandling. 

 

Metoden går kortfattat ut på att stabilisera blodsockervärdena för dem med diabetes typ 2. Den här metoden som heter BEMER har i forskningsstudier visat sig fungera ypperligt, och nu det är många som för första gången på länge nu ligger stabilt i sitt blodsocker. Personalen som jobbar på Gimre Health har erfarenhet av sådant som rör medicin eller övriga behandlingar och all hjälp med denna behandling är givetvis evidensbaserad. Så därför tycker jag att alla som lider av diabetes här i Karlskrona med omnejd, skulle fundera på att inte ge den här BEMER-metoden en chans. Har du några frågor eller funderingar ska du bara ta och höra av dig till Gimre Health.